header siam thai

Siam Thai Best Massage

Massage door gediplomeerde therapeute

Wat is Thaise massage

Dit is een massage waarbij u wordt gemasseerd met handen, duimen en ellebogen. Als masseuse gebruik ik mijn gewicht en kracht om uw spieren te kneden totdat alle spanning uit de spieren verdwenen is.

De stevigheid van de massage wordt aangepast op uw wens en eventuele lichamelijke klachten.

Wilt u heerlijk ontspannen? Even bijkomen van de dagelijkse drukte? Of heeft u last van spier- of gewrichtspijn? Ik ben een gediplomeerd massage therapeute met jarenlange ervaring.

Let op: Siam Thai Best Massage biedt GEEN EROTIEK. Wel de kwaliteit van een luxe, professionele behandeling voor een zeer vriendelijk bedrag.

Voet massage

Thaise voetmassage is een alternatieve geneeswijze die het natuurlijk genezingsproces en de energiedoorstroming van het lichaam kan activeren

Schouder- nek en hoofd

Dit is een gecombineerde massagevorm van drukpunttherapie en de Thaise massagetechniek. Vaak zijn de pijnklachten van vastzittende nek en schouderspieren een uiting van de drukte van alledag.

sportmassage

De sportmassage is zeer geschikt voor het behandelen van afzonderlijke spiergroepen, waar klachten als kramp of pijn optreden. De massage voelt hierdoor wel wat harder aan dan een ontspanningsmassage.De stevigheid van de massage wordt aangepast op uw wens en eventuele lichamelijke klachten.