Vakkundige uitvoering van

Reiniging , Impregneren, repareren en schilderen van muren, daken en vloeren

Neem snel contact met ons op

Reinigen & Impregneren

Onze diensten gaan nog veel verder, zoals dakreparaties en gevelbekleding aanbrengen. Ook isolatie van muren en daken. Nieuwe dakgoten maar ook dakgoten reparereren en nog veel meer.

U kunt al de gewenste informatie vinden op de website. Eveneens hoe u ons kunt bereiken. Telefonisch of via e-mail hebben wij het liefst . Onderstaand telefoonnummer kunt u bellen vanaf de website. Klik op de knop.

Tegels reinigen

vloerot 400x300 1

Allerlei soorten tegels , terrasstenen en straatstenen worden door ons snel en vakkundig gereinigd. Echt u zal versteld staan van het resultaat

Daken reinigen

dakpannen impregneren

Het reinigen van daken is vaak ook een voorbereiding om de dakpan te impregneren. Zodat de vocht wordt tegengehouden. Elke 5 jaar herhalen.

Gevels en muren

traitement de toiture et ravalement de facade6c 1200x900 1

Gevels en muren kunnen worden gereinigd maar ook belangrijk is dat deze waterafstotend worden gemaakt. Geen vocht aan de binnenkant.

dakcoating

Een werk wat klaar is

Dit is weer een werk wat RLReiniging met veel inzet en passie tot een goed einde heeft gebracht. Coating begint een belangrijk onderdeel te worden ook in Nederland. Uw pannendak ziet er weer als nieuw uit. En blijft nog jaren stralend. 

Als u nog meer afgesloten projecten van de afgelopen weken wilt zien klik dan op de knop

Ervaringen van onze klanten

Wij hebben begin juni 2020 door Rosenberg een gevel van het huis aan de regenkant laten behandelen en tevens een deel van het dak

Tot op heden zijn wij zeer tevreden over hun werk
Henny & Jos Bogers
Lijsterbes, Best

Impregneerde muur

schilderwerk muur en

Tot 25%

Korting

Op alle werkzaamheden