Steun CPC!

Allereerst willen wij graag benadrukken dat uw financiële steun voor 100% ten goede komt aan het doel, waarvoor u uw gift bestemt. Verder valt Stichting Elnura onder de zogenoemde ANBI-regeling. Uw gift aan ons kunt u dus aftrekken voor de inkomsten- of vennootschapsbelasting. Meer informatie over de regeling is te lezen op de website van de Belastingdienst.

Uw bijdrage

2015 03 Osh tbv St.Andrew 01Voor ons doorlopende project "financiële adoptie CPC-leerling" kunt u zich aanmelden via het aanmeldingsformulier.

In het algemeen kunt u helpen de straatkinderen in Bishkek een betere toekomst te bieden door uw bijdrage over te maken op rekening NL38ABNA 0429616465 t.n.v Stichting Elnura onder vermelding van "CPC", indien gewenst onder toevoeging van een specifiek project.

 

2013 12 bijspijkerklas plus juf

Periodiek schenken

De notariële akte heeft 1 januari 2014 plaats gemaakt voor de schenkingsovereenkomst. Deze hier te downloaden overeenkomst met toelichting brengt geen kosten met zich mee en voldoet aan de door de belastingdienst gestelde regels. De belastingvoordelen voor de schenker zijn niet veranderd en Stichting Elnura kan op basis van periodieke schenkingen haar beleid nog beter vorm geven.

Eenmalige donaties

Eenmalige donaties zijn natuurlijk ook heel welkom! Ook deze giften worden voor 100% besteed aan het door de schenker aangegeven project.

Testament

Als u ons werk een warm hart toedraagt kunt u Stichting Elnura opnemen in uw testament. Meer informatie over deze mogelijkheid kunt u hier lezen. Mocht u een persoonlijk gesprek op prijs stellen, laat het ons weten via ons contactformulier en wij komen graag naar u toe.