Steun BA!

Allereerst: uw financiële steun komt voor 100% ten goede aan het doel, waarvoor u uw gift bestemt. Stichting Elnura is ANBI-geregistreerd. Uw gift aan Stichting Elnura kunt u dus aftrekken voor de inkomsten- of vennootschapsbelasting. Meer informatie over de regeling is te lezen op de website van de Belastingdienst.

uw bijdrage

2018 12 Afronding 2018 BA 01a

 

 

 

 

 

 

 

U kunt een oma (babushka) en/of opa (dedushka) in Kirgizië adopteren. Voor het relatief kleine bedrag van € 15 per maand (€ 180 per jaar) geeft u deze mensen weer hoop en waardigheid. Ze krijgen de mogelijkheid om medicijnen en kleding te kopen en de huur te betalen. En niet te vergeten: u trekt ze hiermee uit het sociale isolement.

2014 08 steun ba

Voor adoptie kunt u het aanmeldingsformulier invullen. Na ontvangst van uw aanmelding ontvangt u de gegevens van de door u geadopteerde babushka en/of dedushka en voor de overmaking van uw bijdrage. Jaarlijks wordt u  geïnformeerd over het reilen en zeilen van uw geadopteerde oma/opa. Mochten zich in de loop van het jaar wezenlijke veranderingen voordoen, dan laten wij u dit direct weten.

periodiek schenken

De notariële akte heeft 1 januari 2014 plaats gemaakt voor de schenkingsovereenkomst. Deze hier te downloaden overeenkomst met toelichting brengt geen kosten met zich mee en voldoet volledig aan de door de belastingdienst gestelde regels. De belastingvoordelen voor de schenker zijn niet veranderd en Stichting Elnura kan op basis van periodieke schenkingen haar beleid beter vorm geven.

eenmalige donaties

Eenmalige donaties zijn niet minder van belang en natuurlijk ook van harte welkom! Dit geld zal besteed worden aan het adoptieprogramma of een door u aangegeven incidenteel project. Een eenmalige bijdrage kunt u via de button "doneren" overmaken of overschrijven naar NL38ABNA 0429616465 t.n.v. Stichting Elnura o.v.v. het door u gekozen project.

testament

Als u ons werk een warm hart toedraagt, kunt u Stichting Elnura ook opnemen in uw testament. Meer informatie over deze mogelijkheid kunt u hier lezen. Mocht u een persoonlijk gesprek op prijs stellen, laat het ons weten via ons contactformulier en wij komen graag naar u toe.